dinsdag 29 januari 2019

Claudine komt zoals steeds met veel liefde over de vogels vertellen. Het is o.a. voor de vogeltjes dat we de speelplaats netjes houden! Tot slot maken we zelf vogeleten en vullen er tasjes uit de kringloop mee op.














Tijdens de grootouderwandeling wordt er ook gedacht aan MOS! Enkele opdrachten gaan door in het MOS-hoekje. Daarvoor wordt o.a. het hinkelspel van "Mooimakers" gebruikt. Tijdens de wandeling ontdekken vele grootouders en kinderen hoe mooi de natuur in Eksaarde is. Er is ook een opdracht met dierensporen. De ouderraad zorgt voor lekkere verse soep, een tasje geurige koffie en zelf gemaakt superlekker gebak. Een pluim voor de MOS-spirit!










Bij MOS hoort ook het thema "mobiliteit". Belangrijk hierbij is ook dat we met een veilige fiets rijden. De WOW-agent helpt ons hierbij.






Genieten van de natuur tijdens een herfstwandeling!









Elk jaar brengt Ine een bezoek aan het tweede leerjaar met haar hondjes. Het doel is goed om te leren gaan met honden. Wie wil mag de hondjes ook eens aaien, een snoepje geven en het hartje beluisteren met een echte stethoscoop :-)